Lastenmieli.fi sivusto on uudistettu

Sivumme kertoivat ennen näistä asioista

Mielenterveyden perusta rakennetaan jo lapsuudessa. On hätkähdyttävää, että yli puolet mielenterveyden häiriöistä alkaa alle 14 vuoden iässä. Sen vuoksi jokainen lapsi, joka saa kasvaa turvallisin mielin, on kuin pieni ihme.

Tänä jouluna kutsumme sinut ja yrityksesi mukaan ihmeidentekijöiden joukkoon tukemaan lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Kiitoksena joululahjoituksesta yrityksenne saa valmiin paketin joulun ajan viestintään.

MIELI Suomen Mielenterveys ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö. Valtakunnallinen MIELI ry on auttanut suomalaisia elämän kriiseissä jo yli 120 vuoden ajan.

Mistä uudistettu sivusto kertoo?

Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään juuri oikeat tuotteet ja palvelut lapsesi iloksi ja hyödyksi. Käsittelemme ja arvioimme mm. leluja, vaatteita, lastenvaunuja, turvaistuimia, harrastuksia ja lastenhoitopalveluita.

Lastenmieli.fi perustuu rehellisiin ja puolueettomiin arvioihin, jotta voit tehdä parhaat mahdolliset päätökset perheesi hyvinvoinnin eteen. Lisäksi tarjoamme myös kattavia artikkeleita ja vinkkejä lasten kasvatuksen ja hyvinvoinnin tueksi. Liity Lastenmieli.fi yhteisöön ja löydä parhaat ratkaisut lasten maailmaan!

Lisää rakastettavia juttuja: